Έκτη εβδομάδα μαθημάτων

Έχουν αναρτηθεί οι δραστηριότητες της έκτης εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα εστιάζουμε στην ενημέρωση, αλληλεπίδραση και επικοινωνία σε σχέση με τη Βικιπαίδεια. Μπορείτε να προχωρείτε με τον δικό σας ρυθμό, μελετώντας το υλικό που σας παρέχουμε στον χρόνο που διαθέτετε, και την πρόοδό σας την ελέγχετε οι ίδιοι. Μην παραμελείτε το να έχετε δραστηριότητα στη Βικιπαίδεια. Έστω και λίγες επεξεργασίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα αυτό που κάνουμε και τι είναι δυνατό.

Με την ευκαιρία, προσκαλούμε όσους και όσες μπορούν να παρακολουθήσουν την εισήγηση με θέμα «Η Βικιπαίδεια στην εκπαίδευση ως εργαλείο άμβλυνσης των φυλετικών ανισοτήτων» την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στη Λάρισα, στο πλαίσιο του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας που διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Κυριακή, 09:00-11:00 2η Συνεδρία – πρόγραμμα)

Φιλικά,

Μάριος Μαγιολαδίτης
Wikimedia Community User Group Greece

Μία σκέψη στο “Έκτη εβδομάδα μαθημάτων”

  1. Χτες αγόρευα απόγευμα 7-9 στο ΕΠΕΑΕΚ..
    Την ίδια ώρα ( 9.10:30) σήμερα, αγόρευα στο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στο Βόλο…πόσο πια….
    ..όσο για τα προγράμματα, πρόλαβε το Τμήμα μου πέρυσι (Τμήμα Ένταξης) .. “Κι άν ήμουν εγώ? Κι αν ήσουν εσύ” ? παράσταση των μαθητών μου σε όλο το σχολείο με προσκεκλημένη θεατρολόγο..Απίθανες εμπειρίες. Υπάρχουν ντοκουμέντα. Οι ιδέες δεν φιμώνονται κι οι στάσεις διδάσκονται…

Αφήστε μια απάντηση