Δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων

This shortcode LP Profile only use on the page Profile
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε με λίγη βασική πολιτική όπως οι πέντε πυλώνες της Βικιπαίδειας, και πως μπορούμε να επεξεργαστούμε τα λήμματα της Βικιπαίδειας με τον οπτικό επεξεργαστή (σύνδεσμοι, παραπομπές). Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει ήδη να έχετε κάνει επεξεργασίες στην Βικιπαίδεια, έτσι ώστε να μάθετε και κατανοήσετε στην πράξη το πόσο εύκολο (και εθιστικό) μπορεί να είναι. Λάβαμε κάποια μηνύματα ότι κάποιοι δεν μπορούν να δουν πέρα από το πρώτο εισαγωγικό βίντεο, και ότι δεν υπάρχει η επιλογή «Complete».
Στην κορυφή της σελίδας του μαθήματος υπάρχει η επιλογή «Buy this course». Θα πρέπει να την πατήσετε για να εγγραφείτε στο μάθημα (πέρα από την εγγραφή στην πλατφόρμα).
Φυσικά δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάτι, η τιμή που έχει οριστεί είναι δωρεάν – το «buy» προέρχεται απλά από το λογισμικό… (θα φροντίσουμε να το διορθώσουμε ώστε να γράφει “εγγραφή”).

15 σκέψεις στο “Δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων”

  1. Εχω παρακολουθήσει τα videos,αλλά δεν μου βγάζει την ένδειξη complete από κάτω. Ποιό λάθος έχω;κάνει; Μάλιστα, ήδη προχώρησα στη δημιουργία κάποιων εξωτερικών συνδέσμων και μιας παραπομπής με βάση τις οδηγίες των βιντεο. Ευχαριστώ για απάντηση εκ των προτέρων

  2. Αγαπητέ Μάριε,μόλις συνδέομαι στο μάθημα μου βγάζει την ένδειξη finished. Το σφάλμα είναι δικό μου, γιατί θυμάμαι πως το είχα πατήσει, οπότε μάλλον τώρα φαίνομαι σα να έχω ολοκληρώσει το σεμινάριο. Χρειάζεται να κάνω κάποια ενέργεια για να αποκξατασταθεί το σφάλμα και να συνεχίσω ή είναι θέμα διαχειριστή; Ευχαριστώ και αναμένω απάντηση

  3. Γεια σας και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεστε μαζί μας την πολύτιμη εμπειρία σας.
    Στη δεύτερη εβδομάδα δεν μου εμφανίζει καθόλου complete. Νομίζω ότι έκανα λάθος στο τέλος της πρώτης εβδομάδας και πάτησα finish the course πιστεύοντας ότι ήταν για το μάθημα της εβδομάδας. Τώρα μου δείχνει τα μαθήματα και των 2 εμδομάδων και μου γράφει ότι έχω ολοκληρώσει το 50%, χωρίς κανένα άλλο κουμπί να εμφανίζεται.
    Μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω;
    Ευχαριστώ
    Νίκος

    1. Αγαπητή Θωμαή (αν γράφω σωστά το όνομα!),
      δες μήπως η επιλογή που προσφέρουμε στο http://edu.wikimedia.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-complete-this-course-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82/ σε καλύπτει.

      Περιμένω σχόλιο.

      Ευχαριστώ
      Μάριος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.