Όγδοη εβδομάδα μαθημάτων

Αναρτήθηκαν οι δραστηριότητες της όγδοης και τελευταίας εβδομάδας. Όπως θα δείτε, η πλατφόρμα έχει αναβαθμιστεί. Αυτή είναι και η αιτία καθυστέρησης του μαθήματος, καθώς κάποια πράγματα πήγαν στραβά κατά την διαδικασία αναβάθμισης βγάζοντας εκτός λειτουργίας όλο τον ιστότοπο μέχρι να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα. Η πορεία σας στο πρόγραμμα και συνεισφορές σας στη Βικιπαίδεια είναι καταγεγραμμένες και το τελευταίο μάθημα κλείνει με ένα μικρό τεστ γνώσεων και κατανόησης. Μετά την ολοκλήρωση θα στείλουμε βεβαιώσεις σε όσους προχώρησαν μέχρι τέλους.
Φυσικά, αυτό που επιθυμούμε είναι γενικά να συνεχίσετε τη συνεισφορά σας στη Βικιπαίδεια και τα αδελφικά εγχειρήματα, να την χρησιμοποιήσετε στο σχολείο σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητες και των μαθητών σας μέσα από τη συνεισφορά σε αυτή. Από την πλευρά μας είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε προσπάθειά σας, με πολλούς τρόπους. Απλά ζητήστε το, και θα βρεθούμε δίπλα σας. Φιλικά,
Μάριος Μαγιολαδίτης
Wikimedia Community User Group Greece

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.